Shihlin

Shihlin смотреть последние обновления за сегодня на .

طلعة Shihlin أكل شوارع تايوان و أكبر فرايد تشيكن في مصر

111198
6807
305
00:10:34
20.08.2021

لينك الاشتراك فى القناة من هنا 🔔👇 🤍 طلعات الحلو الى بعد الطلعة كلها بتنزل على صفحة الفيسبوك و الانستاجرام 👍📸👇 لينك صفحة الفيسبوك من هنا 👍👇 🤍 لينك صفحة الانستاجرام من هنا 📸👇 🤍 #طلعة_الأسبوع_ده #Shihlin 🇹🇼 خدت زوحليقة كبيرة اوى فى المنيو و طلبت المنيو بتاعهم كله حرفيآ 💪❤ قايلكوا كل حاجة بالتفاصيل كلها فى الڤيديو و جايبلكوا خلاصة الخلاصة ❤ شوفوا الڤيديو 👀 و هتعرفوا ايه الى جامد عندهم و ايه الى نص نص و ايه الى اى كلام علشان تعرفوا تاكلوا منه ايه ❤ لو عجبكوا الڤيديو لايك و شير و Subscribe و شهيصونى 😂❤ عندهم فرعين فى مصر دى عناوينهم باللوكيشن بتاعتهم بالظبط من هنا 👇 Shihlin Taiwan Street Snacks (كورت يارد المعادى) 0102 135 0040 🤍 Shihlin Taiwan Street Snacks (مول العرب) 0102 135 0040 🤍 قولولى فى الكومنتات 👇 جربتوا Shihlin قبل كده ولا لأ و عجبكوا ولا مش اوى و ايه اكتر حاجة بتحبوا تاكلوها من عنده ؟! #TheFoodieBeast 👹 #الوحش_الأكيل

مطعم Shihlin | الأكيل حلقة كاملة

29908
691
81
00:24:15
02.07.2022

مطعم Shihlin مع مراد مكرم في الاكيل 02-07-2022 يمكنك مشاهدة مطاعم أخرى هنا: 🤍 اشترك في قناة #سي_بي_سي_سفرة لمتابعة أشهى الوصفات: 🤍 تابعونا على 🤍cbcsofra.com 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 #مراد_مكرم | #االآكيل | #CBCSofra

SHIHLIN #INVERTER #VFD #Parameter set process. #ইনভার্টর

7439
69
8
00:03:13
29.06.2021

# How to set parameter of shihlin inverter. Vfd model : SS2 Capacity : 3.7kw shihlin electric Industrial automation & Engineering co.

TOPPP Super Renyah: Resep Ayam Goreng Kriuk Kriuk Shihlin Taiwan

1296927
32672
888
00:11:36
12.09.2019

*English description is at the bottom section.* Matikan subtitle: Settings - Subtitle/CC - Off = [INDONESIAN] Street food khas Taiwan ini pasti sudah gak asing lagi, hampir di tiap mall di kota-kota besar di Indonesia selalu ada gerai Shihlin. Jajanan unik ini berbahan dasar dari ayam yang dibalut dengan tepung super renyah. Ternyata “Crispy Chicken Taiwan” bisa kita buat sendiri lho di rumah. Harga lebih terjangkau dan dijamin bikin ketagihan! Topik 00:49 : persiapan bahan 03:27 : mulai membuat tepung pelapis krispi 08:43 : mulai menggoreng 09:11 : hidangan siap dan tahap plating Resep Crispy Chicken Taiwan Bahan: 1 pasang dada ayam 1 sdt bubuk ngo hiong 2 sdt bawang putih 2 sdt chicken powder / kaldu ayam (menggunakan merk knorr) 1 sdt garam 1 sdt lada 1 sdm tepung terigu 1 sdm tepung maizena Air secukupnya 1 butir telur Bahan tepung pelapis: Tepung tapioka Air Bahan taburan: Bubuk ngo hiong dan chicken powder (perbandingannya 1:3) Chili powder sesuai selera Langkah: 1. Fillet dada ayam 2. Masukkan bawang putih, chicken powder, ngo hiong, garam, lada, tepung terigu, tepung maizena, dan air. Campur hingga merata 3. Bungkus dengan plastic wrap dan diamkan sekitar 30-120 menit 4. Masukkan telur, aduk hingga merata 5. Lumuri ayam dengan tepung pelapis (krispi) hingga merata 6. Goreng hingga kering 7. Taburi dengan bumbu pedas 8. Siap disajikan Langkah membuat tepung pelapis (krispi): 1. Masukkan tepung tapioka 2. Tambahkan air hingga tekstur tepung menjadi padat dan tidak berair 3. Hancurkan tepung menggunakan garpu 4. Pertama, saring menggunakan saringan kasar 5. Kedua, saring menggunakan saringan halus 6. Panggang di oven dengan suhu 100 derajat selama 12-15 menit 7. Tepung siap digunakan = [ENGLISH] SUPER Crispy: Shihlin Taiwanese Crispy Fried Chicken Recipe You must be familiar with this Taiwanese street food because there's at least one stall of Shihlin in nearly all the malls in Indonesia's large cities. This unique snack uses chicken that is coated with super crunchy flour. It turns out we can make this "Taiwanese Crispy Chicken" at home. It's more budget-friendly and guaranteed to make you want more! Taiwanese Crispy Chicken Recipe Ingredients: 1 chicken breast 1 tsp Ngo hiang powder 2 tsp garlic 2 tsp chicken powder / stock powder (Brand used: Knorr) 1 tsp salt 1 tsp pepper 1 tbsp all-purpose flour 1 tbsp cornstarch Water as needed 1 egg Coating ingredients: Tapioca flour Water Toppings: Ngo hiang powder and chicken powder (1:3 ratio) Chili powder, as needed Steps: 1. Fillet the chicken breast. 2. Add garlic, chicken powder, Ngo hiang powder, salt, pepper, all-purpose flour, cornstarch, and water. Mix well. 3. Cover with plastic wrap and let it rest for 30-120 minutes. 4. Add the egg and mix well. 5. Coat the chicken with the crispy coating evenly. 6. Fry until crispy. 7. Sprinkle with the toppings. 8. Ready to serve. Steps to make the crispy coating: 1. Add tapioca flour. 2. Add some water until the flour becomes firm in texture and not watery. 3. Crumble the flour with a fork. 4. First, sift with the large strainer. 5. Second, sift with the fine mesh strainer. 6. Bake in the oven at 100°C for 12-15 minutes. 7. Crispy coating is ready to use. = Official Site: 🤍 Instagram: 🤍 Business inquiries: contact🤍devinahermawan.com Don’t reupload our content but you can share our videos. Production 2020 © Copyrights by Devina Hermawan. We are not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with Shihlin Taiwan Street Snacks. Its official website can be found at 🤍 #ResepShihlin #ResepAyamKrispi #TaiwaneseCrispyChicken #XXLCrispyChicken #TaiwanSnack #ResepAyam #AyamShihlin #ResepShihlinCrispyChicken #ShihlinChicken #DevinaHermawan

RESEP SHIHLIN INI MIRIP BANGET SAMA ASLINYA!

1506904
75776
15993
00:10:29
25.05.2020

Social Media: 🤍 🤍 🤍 Buat yang mau jadi J Lov kalian bisa langsung subcsribe aja ya :3 !!! Semoga kalian suka sama videonyaa! Share juga ya ke temen-temen kaliann! It really helps me a lot!

Bongkar ayam ala shihlin disertai cara membuat tepung ala shihlin sendiri

1376931
30260
1816
00:14:05
23.08.2019

Kali ini kita akan membongkar cara buat ayam ala shihlin atau ayam gunting yang fenomenal. Disertai tips dan trik cara membuat tepung ayam ala shihlin sendiri. Agar lebih murah dan cocok untuk usaha kuliner street food. Di video ini akan dijelaskan step by step membuat tepung ala shihlin yang lebih ekonomis tetapi rasa dan tekstur enak dan garing. Bagian luar tepung ayam sangat garing dan renyah sementara bagian ayamnya tetap lembut tidak keras/alot. Resep ayam ala shihlin atau ayam gunting Bumbu marinasi -Ayam fillet dada : 400 gr -Bawang putih : 2 siung -Saus tiram : 2 sdm -Kecap asin : 2 sdm Bahan tepung -Tepung tapioka : 500 gr -Garam : 1 sdt -Soda kue : 1 sdt -Air mendidih : 250 ml Adonan pencelup -Telur ayam : 1 butir -Susu cair putih : 100 ml -Air biasa : 100 ml Bahan pelengkap (bumbu tabur) -Cabe bubuk -Barbeque -Sesuai selara

RESEP TERBAIK DI YOUTUBE BIKIN SHIHLIN - RESEP SHIHLIN MUDAH COCOK DIPERJUAL BELIKAN..

304183
8730
392
00:09:33
23.08.2021

Halo guys ini resep shihlin ala gw dimana gw modif jg dengan butiran tepungnya yang lebih consistent jadi crunch texturenya juga bisa sama disetiap gigitannya! cocok utk dijual tinggal kalian modif rasa bubuknya sesuai selera! Beli Oxone Horeca : 🤍 🤍 Basic seasoning ayam : 500 gr Ayam 2 sdm kecap asin 2 sdm sake 2 sdm mirin 1 sdt gula 1/2 sdt garam 2 sdt minced garlic 1 sdt minced ginger 1 pc telur Tepung : 400 gram tepung beras 1 sdt garam 100 ml air ( tuang pelan2 aja ) Note : Kalo terlalu basah menggumpal kasih tepung nya lagi.. dan harus di jemur 1 hari di suhu ruang cukup gak usah di jemur di matahari Video production : 🤍R4WPROJECT

SHIHLIN Jualan Bakmi Juga ?? Enak Gak Ya???

585950
12606
606
00:10:15
17.12.2017

Ternyata SHIHLIN juga ada mie oyster dan juga makanan makanan lain selain menu terkenal mereka ayam xxl jumbo!! Yuk tonton serunya makan di Shihlin!! Follow social media kita yaa tinggal klik: KEN & GRAT: 🤍 KEN: 🤍 GRAT: 🤍 FOOD: 🤍 Untuk kerjasama, bisa email kami ke kenandgrat🤍gmail.com

How to set all parameters to default - SHIHLIN Inverter รุ่น SC3

628
6
0
00:02:15
06.11.2021

SHIHLIN Inverter รุ่น SC3

Shihlin Taiwan Street Snacks' latest rich and creamy menu!

42992
14
2
00:01:01
24.12.2016

The salted egg yolk sauce is painstakingly experimented and tasted and through an arduous process of trial and error, the perfect taste and consistency of the salted egg yolk sauce is born. The salted egg yolk sauce has a creamy golden outlook with a rich buttery taste, which hits the sweet spot between salty and savoury! While both of our limited edition drinks - Taro Milk Blended and Papaya Milk Blended are homemade from authentic and quality taro and papaya extracts. The thick, yet heavenly smooth concoctions are not only delicious, but have many health benefits as well! Rich in antioxidant nutrients such as carotenes, flavonoids and vitamin C, calcium and magnesium, it is reputed that these nutrients help improve cardiovascular health and protect against colon cancer.

Shihlin vfd

3177
34
4
00:03:42
18.12.2018

Shihlin vfd External mode control-02

(Eng Sub) Ayam Goreng Shihlin-shihlinan / Taiwanese Fried Chicken Recipe

1309
33
1
00:02:34
21.05.2020

Miss the one at the mall? Just make it at your home. We believe this one really can cure your cravings. Enjoy! Bahan-bahan / Ingredients: 2 portions 1. 250gr dada ayam fillet / 🐔 breast fillet 2. Garam / salt 3. Merica / pepper Tepung kering / Dry coating 1. Tepung tapioka / tapioca starch 2. Air / water Tepung basah / Wet coating 1. Tepung terigu / flour 2. Tepung tapioka / tapioca starch Rasio terigu : tapioka / flour : tapioca ratio = 3: 1 3. Air / Water 4. Garam / salt 5. Merica / pepper Bumbu bubuk / Powdered Spices: 1. Bubuk ngohiong / five spices powder 2. Garam / salt 3. Merica / pepper Translation using Google Translate (sorry if there are wrong/confusing translations) 1. Chinese : 台湾炸鸡 2. Dutch : Taiwanese gebraden kip 3. English : Taiwanese Fried Chicken 4. Filipino : Taiwanese pritong manok 5. French : Poulet frit taïwanais 6. Hindi : ताइवानी फ्राइड चिकन 7. Indonesia : Ayam goreng taiwan 8. Italian : Pollo fritto di Taiwan 9. Korean : 타이완 프라이드 치킨 10. Spanish : Pollo frito taiwanés 11. Thai : ไก่ทอดไต้หวัน 12. Vietnamese : Gà rán Đài Loan BGM: Good Day by Roa Music | 🤍 Music promoted by 🤍 Creative Commons Attribution 3.0 Unported License 🤍 #shihlin #chicken #fried

Puas Banget Liatin Shihlin

25884
625
19
00:00:43
24.07.2021

Siapa nih yang demen liatin Crispy Chicken nya 🤍shihlinsnacksid dipotong-potong kalau pas lagi order?😂 Ini sih asik buat ngilangin stres ya hihi dan aroma nya Masha Allah🤤 Wajibun diicip :) . •Lokasi: 🤍shihlinsnacksid all outlet •Jam buka: 10:00 - 22:00 •Harga: kisaran Rp. 31.000 - Rp. 50.000 (Paket nasi+minum) •Rasa: 9/10 #hayurangjajan #hujsukajadi #hujgatsu #hujgatotsubroto #shihlin #taiwancrispychicken #crispychicken #streetfood #instafood #drink #dessert #culinary #jajananbandung #jajananbdg #explorebandung #wisatakulinerbdg #foodphotography #photobdg #infokulinerbdg #foodhunter #infobdg #kulinerbandung #foodporn #bandungjuara

Ayam Gunting mana lagi BESAR & SEDAP? SHIHLIN ke UNCLE BOB? (Mukbang Malaysia)

208314
7933
457
00:10:46
18.10.2021

korang team AYAM GUNTING yang mana? brand Shihlin Snack Taiwan atau Uncle Bob? cer komen sikit! tapi yang tak pernah rasa dua dua ni moh lah tonton full video! ……………… Subscribe & Tekan All Bell Notification 😍 SYEDOT GAMING : 🤍 SYEDOT ASMR : 🤍 Jom Join Group Telegram, Aku Ada Dlm Tu Tau: 🤍 Jom Follow IG Syedot: 🤍 ▬▬ Follow Socmed Syedot ▬▬ instagram : 🤍syedot.asmr 🤍 twitter : syedotASMR 🤍 facebook : syedot ASMR 🤍 facebook page : syedot ASMR 🤍 ▬▬ Waktu Upload ▬▬ ASMR MUKBANG: ISNIN 630PM RABU 630PM JUMAAT 630PM GAMING VIDEO: 🤍heyKcal SELASA 8PM KHAMIS 8PM ▬▬ ASMR + EATING SHOW ? ▬▬ ▪︎ Hi, thanks singgah ke channel aku dan yah aku buat video ASMR CRIPS SOUND with combination EATING SHOW MUKBANG ▪︎ Bermaksud gabungan crips sound dari ASMR dengan EATING SHOW berborak borak sambil makan (actually aku baru perasan orang Korea pon da start buat STYLE macam ni). ▪︎ Kenapa tak buat whispering/no talking, sebab rakyat Malaysia masih tak boleh terima Whispering/No Talking (sebelum ni mmg buat cara ni pon, insyallah maybe akan datang akan buat semula). ▪︎ Serta Whispering ni kebanyakkan buat sebab nak sync dengan sound quality dari crisp sound jadi kalau cakap normal akan pecah sound tu dan dorang malas nak edit terjadilah Whisper/No Talking untuk save their time. ▪︎ Bagi aku, ASMR FOOD bukan untuk Relaxation or Sleeping ya! sebab ASMR FOOD ni dia enhance kan bunyi so, White Noise/Humming akan kuat gila kalau guna eaphone jadi tak relax langsung, tapi untuk TRIGGER jadi LAPAR, CRAVING itu semestinya!. ▪︎ Untuk Relaxationg & Sleeping boleh tengok video aku Upload setiap hari Rabu 9PM DUA MINGGU SEKALI yang ini yes! Whispering dan cakap dengan nada perlahan untuk sync dengan brain korang ketika pakai earphone dan buat triggered gila gila sampai meremang bulu roma terutama bahagian tulang belakang. ▬▬ Apa Itu ASMR FOOD? ▬▬ ▪︎ ASMR untuk merasakan kenikmatan dan untuk menaikkan stimulasi deria. ▪︎ Anda juga boleh gunakan earphone atau headphone. ▪︎ Jika anda tidak menyukai EATING SOUNDS, PLEASE DO NOT WATCH IT tau. ▪︎ Video ini mengandungi BUNYI MAKAN, MENGUNYAH TAPI TUTUP MULUT BUKAN CHUP CHAP CHUP CHAP dan seangkatanya yang sangat kuat. ▪︎ ASMR adalah Autonomous Sensory Meridian Response, atau lebih mudah dirujuk sebagai Braingasm. ▪︎ ASMR adalah stimulasi deria sensasi yang memberikan impak perasaan positif yang menyalur dari kepala, tulang belakang, sampai belakang tubuh dan akan memberi impak naik bulu roma juga. ▪︎ Setiap orang mempunyai ASMR triggers yg berbeza beza dan saya berharap anda menonton video ini dapat trigger diri anda. ▬▬ ▶︎ Hashtag ◀︎ ▬▬ #mukbangmalaysia #asmr #eatingshow #mukbangindonesia #mukbang #asmrmalaysia #asmrindonesia

أكل الشارع التايواني في مصر من مطعم شهلين | Shihlin - وأكبر قطعة فراخ مقليه في مصر 🔥

11120
743
70
00:11:54
13.08.2021

لو عجبكم الفيديو متنسوش تعملوا لايك 👍 ، والاشتراك في القناه ❤❤ - لينك الصفحة 🤍 لينك المنيو 🤍 - follow Hassan Eltony on Facebook 🤍 Instagram 🤍 TikTok 🤍 Directed by : Ahmed Ibrahim - #حسن_التوني #hassan_eltony #Shihlin #شهلين #food_Reviewer #شيهلين #اكل_اسيوي #اكل_تيواني shihlin xxl crispy chicken shihlin taiwan street snacks shihlin taiwan street food #اكبر_فراخ_مقليه_في_مصر #عمرو_شريف #مطعم_حمدي_ووفاء #فرايد_تشيكن #amr_sherif #Shihlin _Taiwan _Street #Shihlin _Taiwan _Street _Snacks

Resep Ayam Goreng Shihlin / Taiwanese Fried Chicken [ 100% Berhasil ]

70860
1966
99
00:09:17
15.07.2020

SUBSCRIBE : 🤍 🤍 Orang Tampan : 🤍 Edited and shooted by : 🤍 Business Inquiries : hello.adekur🤍gmail.com Piring dan mangkok syantiek : 🤍 01:08 ngolah ayam 02:55 bikin tepung coating Bahan - bahan: 250 gram dada ayam 1 sdt garam 1/2 sdt msg 1/2 sdt lada putih/merica Sejumput bumbu ngohiong Tepung tapioka secukupnya (untuk coating) Susu secukupnya 1 btr telur #AdeKoerniawan #AyamShihlin #ResepAyamShihlin

Shihlin Taiwan Street snacks -تجربة أكل الشوارع التايواني في مصر

13260
748
65
00:07:24
26.11.2021

هنروح لمطبخ وبلد بعيدة عننا شوية كدة ، هنجرب أكل الشوارع التايواني من مطعم شهلين لينك الاشتراك في القناه : 🤍 Instagram profile: 🤍 Facebook Page: 🤍 TikTok profile: 🤍 Group لف و دوق : 🤍 SoundCloud page: 🤍 Shihlin Facebook page: 🤍 Like, Share and Subscribe ! If you like the content 🤩 🤩 لايك و شير و إشترك في القناه لو عجبك الفيديو 00:00​​​ Intro 01:​40 food review Shihlin Taiwan Street snacks -تجربة أكل الشوارع التايواني في مصر #lefwdo2​​ #shihlin #شهلين #taiwan_food

Shihlin Taiwan Street Snacks 士林台灣小吃 : Singapore 🇸🇬

51
4
0
00:02:55
14.11.2022

踏入士林的世界 – Step into the World of Shihlin Shihlin Taiwan Street Snacks is everybody’s favourite Taiwanese food chain featuring popular snacks from the alleys of Taiwan’s night markets. Prepared the way they do over in Taiwan, the menu features authentic favorites such as XXL Crispy Chicken, Crispy Floss Egg Crepe, Handmade Oyster Mee Sua and Seafood Tempura. 🤍 Please subscribe to our channel, follow us with your notifications on & give us a like to our videos. Thank you so much for support 🙏🏻 #shihlintaiwanstreetsnacks #士林台灣小吃 #TaiwaneseFriedChicken #singpore #taiwanesefood #foodinsingapore #foodie #foodlover

How to use Shihlin software to control SA3 inverter

1587
5
0
00:02:59
07.11.2018

For SS2: 🤍 For SC3: 🤍 Installation: 🤍 Trend monitor: 🤍

AYAM GORENG SHIHLIN YANG MENDUNIA BERASAL DARI SINI!, KULINERAN DI PASAR MALAM SHILIN | Taiwan #4

2127
254
269
00:15:01
27.06.2020

Halo Sobat Pejalan, di video kali ini kami akan berbagi video perjalanan kami saat berlibur ke Taiwan yaitu ke Taipei. Untuk video bagian keempat yaitu perjalanan kami saat menjelajah pasar malam Shilin di Taipei Taiwan, tempat dimana ayam goreng shilling yang mendunia ini berasal. Tonton video ini untuk melihat keseruannya ya Mohon dukungannya untuk di-subcribe, comment, like dan share ya. klik juga bell notifikasinya agar kamu selalu dapat info terbaru setiap kali ada video terbaru. Video baru akan diupload secara rutin sekali seminggu diakhir pekan. Visit our travel blog 🤍 Follow our instagram account 🤍 Follow our twitter account 🤍 Dapatkan juga buku perjalanan karya kami berjudul Overland Dari Negeri Singa Ke Daratan Cina, sebuah trilogy yang menceritakan perjalanan kami saat menjelajah 13 negara dan 13 perbatasan di negara-negara Asia Tenggara hingga Daratan Cina melalui jalur darat. Baca sinopsis lenguas dan cara pemesanannya disini 🤍 Dapatkan juga voucher hingga 40 USD di AIRBNB untuk pemesanan pertama kamu apabila register/ daftar dengan link ini ya 🤍 🤍 Let’s go see and travel the world.

Shihlin Taiwan Street Snak Surabaya (Legend!!! Cui)

2701
63
4
00:06:40
14.05.2021

Review Makanan "Shihlin Taiwan Street Snak Surabaya" Lokasinya: Pakuwon Mall Lantai B1 (Deket Lottemart), Surabaya Waktu: 10:00 - 22:00 IG: 🤍eatdiarykelvin 🤍kelvin_hartanto #kulinersurabaya #kelvinfooddiary

How to calibrate potentiometer - Shihlin Inverter รุ่น SC3

892
3
0
00:02:35
22.11.2021

Shihlin Inverter รุ่น SC3

Shihlin SE3 Serisi AC Motor Sürücüde Spindle Motor Ayarları

755
10
00:02:55
27.07.2021

Not: SE3 Serisi v0.130 ve üzeri ise videodaki adımları değil aşağıdaki bültenin 2. sayfasındaki ayarlar girilmelidir. (Sürücü versiyonu 00-01 parametresinden görüntülenebilir) Bülten: 🤍

CRISPY CHICKEN SHIHLIN VS GILDAK | BATTLE CRISPY CHICKEN HITS

293
23
16
00:10:21
27.08.2021

CRISPY CHICKEN SHIHLIN VS GILDAK | BATTLE CRISPY CHICKEN HITS Hi there! Pada video kali ini gue akan cobain crispy chicken hits GILDAK punya content creator paling hits di Indonesia yaitu Jovi Adhiguna Hunter serta memberikan review jujur dan pastinya akan gue battle dengan crispy chicken yang sudah ada lama di Indonesia. Menurut kalian crispy chicken mana yang paling enak? Mau tau crispy chicken mana yang gue suka? Check this video out! 😊 Food in Frame : • Shihlin : 🤍 • Gildak : 🤍 by 🤍 Follow Me on Instagram - 🤍 Music - 🤍bensound.com

تجربة أكل الشارع التايواني في مصر مطعم شيهلين | Shihlin

8757
548
71
00:13:42
11.12.2020

اكبر قطعة بانية في مصر جربناها هي والبطاطا المقلية وكام حاجة كمان معاهم مش عايز احرقلكم الفيديو 😂 ودي قناة طوخي احنا خلاص حلينا الحوار 😂😂 🤍 يارب الفيديو يعجبكم ♥ Subscribe: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 For business enquiries: amrezzatads🤍gmail.com #عمرو_عزت #shihlin #اكل_الشارع_التايواني

TAIWANESE Street Food | SHIHLIN Taiwan Street Snacks in MALAYSIA | เที่ยวกินแบบบีบี [ENG SUB]

102
4
0
00:06:00
17.11.2021

#taiwanstreetfood #taiwanstreetsnacks #musttry #shihlin #homeandawayfoodchannel This place one of our favourite place to go for if we are looking for a delicious snacks. The have few branches across Malaysia. The menu features authentic favourites such as XXL Crispy Chicken, Seafood Tempura and Handmade Oyster Mee Sua. Address: SHIHLIN TAIWAN STREET SNACKS (BRANCH) Jaya Shopping Centre, JALAN SEMANGAT, SEKSYEN 14, 46100 SELANGOR, MALAYSIA. Music: Happy Clappy Ukulele by Shane Ivers - 🤍 Licensed under Creative Commons Attribution 4.0 International License 🤍 Music promoted by 🤍

SHIHLIN CRISPY CHICKEN // RESEP AYAM DAN TEPUNG SHIHLIN

1054
26
3
00:04:06
04.08.2020

Bahan marinasi ayam : • Fillet dada ayam • Bubuk bawang putih • Bubuk ngohiong • Garam, Gula, Lada • Bubuk kaldu ayam { Link cara membuat bubuk kaldu ayam } 👉🏻 🤍 • Telur Tepung shihlin : • Tepung tapioka • air Bahan pencelup basah : • Tepung tapioka • air Bubuk kaldu jamur 👇🏼 🤍

How to do tuning with PM motor - SHIHLIN Inverter รุ่น SE3

113
1
0
00:03:59
06.11.2021

SHIHLIN Inverter รุ่น SE3

Shihlin Crispy Chicken Salad Wrap

110
0
0
00:00:44
07.12.2022

isinya crispy chicken , sayuran , dan saus Honey Mustard... 😋😋 Jangan Lupa Subscribe, Like, Comment Terima Kasih... #shihlin #crispychickensaladwrap #wrap #chickenwrap

Video tiktok terbaru fajar MasterChef || bikin ayam shihlin

5691
148
0
00:00:31
11.07.2021

#ayam #shihlin #silin #fajarmasterchef

NGGAK PERLU BELI, BIKIN SENDIRI DIRUMAH AYAM SHIHLIN TAIWAN RASANYA MIRIP SAMA YANG ASLI

515
3
0
00:05:06
13.12.2021

Halo rek terimakasih banyak sudah lihat videoku jangan lupa subscribe, like, comment sama share video ku yaa supaya aku bisa semangat upload video terus #ayamcrispy #resepshihlintaiwan #resepshihlin #ayamshihlin #kuliner #kulinersurabaya #jajanansurabaya #kulinersby #jajanansby #kulinerjawa #jajansek #makananenak #jajananenak #jajananmurah #makananmurah For business: deskidwicahyani🤍gmail.com Ig : 🤍deskidwicahyani

Tempered Shihlin knife

483
9
2
00:02:03
29.03.2011

First thing comes to our mind when we mention Shihlin is the night market. But there's actually another famous product the Shihlin knife. Shihlin knife is 100 percent made in Taiwan. The first knife was pioneered by Guo Ho in 1869. The first names of the knife were "eggplant bamboo knife" and "orchid knife". Later with the evolution of place names, took upon the name of Shihlin knife.

Ayam Shihlin Homemade (Complete Tutorial by Blacklabel_id)

1688
14
2
00:03:15
02.05.2020

Bahan-bahan yang diperlukan 1. Daging ayam dada fillet 100gr 2. Tepung kasar crispy blacklabel 3. Tepung halus 〰 Cara pakai tepung blacklabel 〰 1️⃣Buat adonan tepung cair dl dgn tepung terigu dicampur sdkit air, (atau bisa juga menggunakan telur) 2️⃣Dada ayam fillet digulingkan ke adonan tepung cair dl / telur, setelah itu baru dibalur dengan tepung crispy blacklabel hingga rata 3️⃣Goreng dgn cara deep fried (minyak banyak, dan tenggelam) Hanya sekitar 2 menit, sampai kuning keemasan 4️⃣Angkat dan sajikan selagi hangat, tambahkan bumbu tabur untuk rasa yang lebih yummy Happy Cooking 🍽 = Tepung Crispy Blacklabel dapat dibeli disini : Tokopedia : Tokopedia.com/tokohokiku Shopee : Shopee.co.id/blacklabel_id

Shihlin inverter প্রোগ্রামিং/অপারেশন | How to operate an inverter or VFD ? @FlowChart

3118
33
4
00:04:42
24.04.2015

Shihlin inverter প্রোগ্রামিং/অপারেশন | How to operate an inverter or VFD ? Shihlin ইনভার্টার অপারেশন Brand:Shihlin Model: SF-G Like👍 Subscribe👆 Share🌈 🤍 #electrical #electronics #vfd #shorts #inverter #drive #shihlin #sf #parameter #operation #testing

Shihlin Electric Introduction

395
5
0
00:12:49
31.01.2019

Established in 1955, SHIHLIN ELECTRIC & ENGINEERING CORPORATION has expanded its operations from basic construction to public works, from the development of electrical power resources to assisting in industry upgrade. In retrospect, the development of the company has been closely associated with the economic growth in Taiwan. The company has been persistent in its firm belief of“improvement over time”in running the operation and in corporate development. As such, the company plays a pivotal role in the domestic electrical industry.

CUMA 8.000 AN ‼️CHICKEN SHIHLIN TAIWAN SUPER KRIUK - Indonesia Street Food

17356
508
33
00:12:26
20.08.2022

#masbe #belajarberbuatbaik #chicken CUMA 8.000 AN ‼️CHICKEN SHIHLIN TAIWAN SUPER KRIUK - Indonesia Street Food

How to switch to high speed mode on Shihlin SE3 inverter

754
16
0
00:00:38
22.03.2021

Please turn on subtitle In this video we show how to switch to high speed mode on SE3 inverter. By setting P.991(00-27) to 1 and reset all parameters, Shihlin SE3 inverter can run up to 1500Hz. For more information please visit our website Official website: 🤍

AYAM SHIHLIN TORINIKU SPESIAL AYAM GUNTING | #ngeshortdulu #ariemadione

10425
377
2
00:00:46
16.10.2022

Follow Sosial Media : Instgram : ArieMadione ( 70K Followers ) Tiktok : ArieMadione ( 500K Followers ) . #ariemadione #kulinermadiun #madiunkuliner #madiun #kulinerindonesia #streetfoodindonesia #kuliner #wenakcik #simasgulali #simaswajan #short #ngeshortsdulu

Назад
Что ищут прямо сейчас на
shihlin mani spiros papadopoulos Drama pk xd Marriage Problem chill vibes MWR muzaffarpur samachar L3alwa familly красивые эффекты в Premiere Pro 표고 Caching bill raymond اول PK XD CÓDIGO Runner SALEAS nama armor baru di pkxd runner ae coach bus mod for bussid pluraleyes 4 premiere pro