Recenzje gier

Recenzje gier смотреть последние обновления за сегодня на .

22 najciekawsze gry 2022 roku

626143
21126
902
00:20:23
22.12.2021

Gry, których warto wypatrywać w 2022 roku. ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Gambrinusa: 🤍 Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Elessara: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Heda: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

Mad Max - recenzja quaza

445816
9644
432
00:08:44
17.09.2015

Grę do testów dostałem od nich i tu można ją kupić: 🤍 Fejsy me: 🤍 Recenzja gry Mad Max (developer: Avalanche Studios; wydawca: Warner Bros. Interactive Entertainment) w wersji na konsolę PlayStation 4. Gra wyszła też na Xbox One i PeCety z systemem Windows. Muzyka w tle pochodzi z gry. - Autopromocja: Główny kanał: 🤍 Kanał ze streamami: 🤍 WWW: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Twitch: 🤍

Zgadujemy gry po NAJGORSZYCH recenzjach ze Steama

611581
35100
798
00:09:33
01.07.2021

W drugim odcinku serii zgadujemy gry po negatywnych recenzjach ze Steama. Kto poradzi sobie najlepiej? ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Gambrinusa: 🤍 Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Elessara: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Heda: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

Recenzja gry Mafia: Edycja Ostateczna (Definitive Edition) [PC/PS4/XO]

172015
5619
599
00:09:35
24.09.2020

Redakcję arhn.eu wspiera sklep OleOle! 🤍 Kultowa w pewnych kręgach Mafia doczekała się pełnego remake'u! Z okazji swoich osiemnastych urodzin klasyczny "pogromca GTA" ( 😉 ) powraca na pecety oraz PS4 i Xboksa One. Odbudowany kompletnie od zera z wykorzystaniem nowej technologii, poszerzony o nowe elementy gameplayowe i ze zrewidowanym scenariuszem. Nie wszystko zagrało, ale naszym zdaniem to i tak bardzo miły powrót do przeszłości, biorąc pod uwagę, że nigdy nie spodziewałem się, że pierwszą Mafię ktoś kiedyś na poważnie naprawdę odświeży. Wspomóż nasz rozwój: 🤍 🤍 - Po więcej recenzji, wywiadów i rozpakowań zapraszamy na 🤍 Odwiedź nasz serwer Discord na 🤍 Dołącz do nas na facebooku: 🤍 Śledź nas na Twitterze: 🤍

Zgadujemy gry po recenzjach ze Steama

825153
41057
1071
00:11:28
06.03.2021

Recenzje Steam pełne są perełek. Postanowiliśmy zebrać je i sprawdzić, czy damy radę rozpoznać o jakich grach mówią. Uwaga. Nieco przeklinamy. A właściwie to recenzenci. ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Gambrinusa: 🤍 Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Elessara: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Heda: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

Scorn - recenzja gry

10485
265
50
00:07:39
14.10.2022

Scorn to kolejny nietuzinkowy tytuł po As Dusk Falls i Immortality, który w przeciągu ostatnich miesięcy ląduje w dniu premiery w usłudze Xbox Game Pass. Czy ta mroczna produkcja jest godna polecenia? Dowiecie się z recenzji.

TOP 15 GIER 2020 - Recenzje + Podsumowanie Roku

17991
274
23
00:20:17
06.01.2021

Lista Top 15 najlepszych gier w jakie to udało mi się zagrać w 2020. Niestety nie udało mi się zagrać w takie tytuły jak np. Half Life Alyx, Animal Crossing czy też Spider-man Miles Morales... dlatego też nie pojawią się one w dzisiejszej liście. Poniżej trzymajcie odnośniki do wszystkich miejsc: 0:00 - Intro 01:05 - Miejsce 15 01:51 - Miejsce 14 02:50 - Miejsce 13 03:45 - Miejsce 12 04:49 - Miejsce 11 05:51 - Miejsce 10 06:53 - Miejsce 9 08:05 - Miejsce 8 08:58 - Miejsce 7 10:06 - Miejsce 6 11:41 - Miejsce 5 13:05 - Miejsce 4 14:23 - Miejsce 3 15:36 - Miejsce 2 17:15 - Miejsce 1 18:53 - Podsumowanie Inne ciekawe materiały: TOP GRY 2021 : 🤍 TOP FILMY 2021 : 🤍 TOP GRY 2019 Recenzje : 🤍 The Last of Us Part 2 Omówienie Fabuły : 🤍 Mam nadzieję, że materiał wam się spodobał, jeśli tak to zostawiajcie lajki/suby/dzwonki po więcej codziennie wychodzących filmików o przeróżnych grach video. 💜 TWITCH: 🤍 ❤️ YOUTUBE 2: 🤍 📞 DISCORD: 🤍 💵 PATRONITE: 🤍

Najlepsze gry 2022 roku na PC i konsole

17091
335
23
00:20:56
29.01.2022

► Więcej o wyczekiwanych grach w 2022: 🤍 ► Subskrybuj: 🤍

21 najciekawszych gier drugiej połowy 2021 roku

378028
13591
745
00:22:10
19.06.2021

W co jeszcze zagramy w 2021 roku? Oto lista 21 najciekawszych premier drugiej połowy roku. ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Gambrinusa: 🤍 Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Elessara: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Heda: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

Jak być RECENZENTEM gier

96471
7905
614
00:18:07
30.06.2017

Materiał partnerski, stworzony we współpracy z ASUS Polska. Dowiedz się więcej: 🤍 Recenzuję gry już prawie dekadę (we wrześniu będzie 10 lat od publikacji mojej pierwszej videorecenzji) i tyle razy słyszałem pytania dotyczące tego jak zostać recenzentem, iż zdecydowałem się zrobić o tym materiał. Zawiera nieco głupiego humoru, sporo różnych przemyśleń (niektórych nieoczywistych) oraz lokowanie produktu. Ten produkt to mój laptop do mobilnego montowania materiałów: ASUS ROG Strix GL553 - Procesor Intel Core i7-7700HQ - Karta Graficzna NVIDIA GeForce GTX 1050Ti - 8 GB RAM - Windows 10 - Dysk 128GB SSD + (opcjonalny/domontowany) 1TB HDD Wykorzystana muzyka (w podanej kolejności) na licencji z serwisu artlist.io: Bisty by Distyll Musique One The Night by Distyll Musique Knowledge by Colors and Carousels - We Made This True by Distyll Musique Romantic Winter Day by Jan Baars - Autumn In Paris The Great Escape by Ian Post - Electric Storm Elevating Burst by Ian Post - Made in Europe Clarity by Ian Post - Eternity Depature - No Leads by Ian Post - Electric Storm Departure by Ian Post - Electric Storm - Autopromocja: Główny kanał: 🤍 Kanał ze streamami: 🤍 WWW: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Twitch: 🤍

Najtrudniejsza gra, przez którą dosłownie ROZWALISZ KOMPUTER [Recenzje Gier #1]

3295
314
81
00:03:09
30.11.2019

Cześć, z tej strony CIEMNA STRONA. Dzisiaj poszalałem i postanowiłem zrobić nową serię! Pamiętaj aby zawsze patrzeć na ciemną stronę życia i być pesymistą! POZDRAWIAM! #CIEMNASTRONA #TVGRY #RECENZJA

Aliens Vs. Predator (Playstation 3) - To było grane CE #91 (Najlepsze Stare Retro Gry)

23048
1058
121
00:13:40
14.07.2021

sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 Aliens Vs Predator w nowej wersji nie spodobal się za bardzo graczom, gra była prosta i krótka, ale doświadczenie z niej było całkiem niezłe, dziś ten sam tytuł można kupić za jakies smieszne pieniądze czy dzisiaj gra się obroni? Zapraszam! #avp #aliens #predator Tytuł: Aliens Vs. Predator Developer: Rebellion Rok: 2010 Platforma: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 Obrażanie mnie lub bezpodstawne oskarżenia o jakiejkolwiek treści = ban Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowskie koszulki: 🤍 Twitch: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze, najsłabsze i najgłupsze gry. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

TOP 10 gier roku 2002 - Pogadajmy #68 (Stare Retro Gry)

105512
2153
350
00:54:53
12.09.2015

wesprzyj mnie na: 🤍 Kolejne TOP10 z roku 2002 - który to rok był dobrym, tłustym rokiem. Wyszła masa świetnych tytułów, w których kontynuacje gramy do dziś. Zapraszam! #retro #staregry #oldgames Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do subskrypcji kanału i oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Patronite.pl: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowe koszulki: 🤍 Inne Geekowskie koszulki: 🤍 Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Hitbox: 🤍 Twitch: 🤍 Ask.fm: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍

Arcydzieło gier akcji! Historia serii Uncharted

283198
11463
685
00:23:36
18.02.2022

Seria, którą określano na początku jako "podróbkę" Tomb Raidera, szybko stanęła na własnych nogach i stała się świetnym przykładem konsolowych gier akcji. Czym Uncharted przekonało do siebie graczy? Zapraszamy na historię serii, którą Naughty Dog trafiło do pierwszej ligi. ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Michała: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

TOP 10 najstraszniejszych / najlepszych gier / horrorów (Grudzień 2013)

297378
4354
1306
00:18:18
22.12.2013

Moje TOP 10 najstraszniejszych/najlepszych gier/horrorów na rok 2013 (w sensie - do 2013, nie tylko 2013 : D). Regulamin wypowiadania się pod tym filmem: 1. Nie obchodzi mnie czy piszesz to na jaja (chyba, że ewidentnie będzie widać ironię) - post niespełniający regulaminu będzie usuwany : P 2. Muzyka jaka została użyta jest napisana zawsze na filmie, nie musisz o nią pytać, wystarczy, że naciśniesz na ten napis (musisz mieć włączone adnotacje), a przeniesie Cię do danego utworu (niekoniecznie w takiej samej jakości, mało utworów ściągałem bezpośrednio z Youtube'a). 3. Zanim skomentujesz - obejrzyj cały film. Nie, popatrzenie tylko i wyłącznie na gry jakie dałem w liście to nie jest obejrzenie całego filmu. 4. Nie kwestionuj mojej opinii, moja jest tak samo dobra jak Twoja (o ile grałeś/aś w te gry jak pan Bóg przykazał, a nie oglądałeś/aś je na YT, albo grałeś/aś popołudniu na głośnikach z 5 znajomymi : D), bowiem każdy boi się czegoś innego i nie wszystkim musi przypaść do gustu to samo. 4.5. Kolejne pytanie "dlaczego Outlast tak nisko" i podobne - usunięcie komentarza, serio nie chce mi się tłumaczyć osobom, które z horrorem mają styczność tylko na YT dlaczego Outlast jest gorszy od wszystkich gier na wyższych miejscach (w szczególności rzucacie się o Lone Survivora, który klimatem bije to na łeb). Jakiemuś kolesiowi odpisałem na ten temat całą litanię, poszukajcie sobie. 5. Wyzywanie kogokolwiek, nieumiejętność poprawnego pisania po polsku, ogólne objawy niskiego IQ - ban. 6. Posty typu "Gdzie [...]?", "Brakuje [...]" itp. itd. będą usuwane. Możesz napisać, że Ty dałbyś/dałabyś tę grę bo tak i tak, ale takie coś jak w przykładach powyżej nie będzie dopuszczane. Poza tym zanim polecisz mi jakąś grę to sprawdź listę tych, które zrecenzowałem - 🤍 (nie zawsze jest tam wszystko w co już grałem, na 22.12.2013 brakuje 3 gier : D). W 99% gier, które polecano mi przy starej TOP'ce grałem i dobrze je znam. 7. Ogólne przejawy szeroko pojętego debilizmu - usunięcie komentarza z możliwością bana. TOP 10: 10. Nosferatu: Wrath of Malachi - 🤍 9. Haunting Ground - 🤍 8. Outlast - 🤍 Outlast: Whistleblower DLC - 🤍 7. Lone Survivor - 🤍 6. Cry of Fear - 🤍 5. Seria Forbidden Siren: Forbidden Siren - na razie brak Forbidden Siren 2 - j/w Siren: Blood Curse - j/w 4. Trylogia Penumbra - 🤍 3. Seria Silent Hill: Silent Hill 1 - 🤍 Silent Hill 2 - 🤍 Silent Hill 3 - 🤍 Silent Hill 4: The Room - 🤍 Silent Hill: Origins - 🤍 Silent Hill: Homecoming - 🤍 Silent Hill: Shattered Memories - 🤍 Silent Hill: Downpour - 🤍 2. Dylogia Amnesia: Amnesia: The Dark Descent - 🤍 Amnesia: A Machine for Pigs - 🤍 1. Seria Fatal Frame / Project Zero Fatal Frame I - 🤍 Fatal Frame II - 🤍 Fatal Frame III - 🤍 Fatal Frame IV - 🤍 Playlista innych filmów - 🤍 Facebook - 🤍

Moja Kolekcja Gier Playstation 1 [Ps1, Ps One, PSX]

7344
354
375
00:29:36
13.02.2022

Tym razem prezentacja mojej kolekcji gier na kultowego szaraka.Zapraszam do oglądania i komentowania. Ps 1 Ps One PSX PlayStation 1 PlayStation Silent Hill Resident Evil Doom Quake Duke Nukem Hexen Medal of Honor GTA Grand Theft Auto Spyro The Dragon Gran Turismo Ridge Racer Rage Racer Metal Gear Solid Crash Bandicoot Wipeout Command and Conquer Command and Conquer Red Alert Warcraft 2 The Dark Saga Mortal Kombat Mortal Kombat Trilogy Tekken Tomb Raider Road Rash Need for Speed Twisted Metal Destruction Derby Street Fighter The Movie Street Fighter Alfa Metal Slug X Alien Trilogy Theme Hospital Dune Final Fantasy Time Crisis MDK Hercules Wipeout SoulBlade Fighting Force Diablo Doom Final Doom

Najlepsze gry planszowe 2021 - FINAŁ │1 - 20 MOJE TOP

92693
3469
1128
00:50:09
15.12.2021

► SUBSKRYBUJ mój kanał 🤍 ► ZAPRASZAM Cię do grona Moich PATRONÓW 🤍 GŁOSUJ NA GRĘ ROKU WIDZÓW ON TABLE 🤍 WYGRAJ NAGRODY OD WYDAWNICTWA GALAKTA ► Waste Knights (Rycerze Pustkowi) 2.0 ► Wampir Maskarada Dziedzictwo ► GRA MIESIĄCA - Grudnia ZAGŁOSUJ I WYGRAJ: 🤍 1. Dark Souls Rodu od Portal Games 2. Daimyo Odrodzenie Imperium od sklepy 🤍grybezpradu.pl 3. Kupon na 200PLN do sklepu 🤍warbox.pl Patron medialny 🤍planszeo.pl ► Konkurs dla Subskrybentów NAGRODA TEGO ODCINKA: Descemt Legendy Mroku ufundowana przez sklep z planszówkami G2A 🤍 ZADANIE: Zostań subskrybentem kanału On Table i daj o sobie znać :) WYNIKI KONKURSU poznasz w odcinku BOARD NEWS. Śledź co się u mnie dzieje i bądź na bieżąco! Finałowy odcinek Mojej Top Listy ulubionych planszówek z 2021 roku. W tym odcinku zobaczycie ścisłą czołówkę :) Jakie gry zaskoczyły mnie w tym roku na tyle, aby stać się moimi ulubionymi planszówkami. Oto odpowiedź. Mam nadzieję, że ten materiał przypadnie Wam do gustu. Ciekawe czy podzielacie moje zdanie i preferencje związane z grami, o których mówię w tej ostatniej finałowej części Topki. Jakie są Wasze ulubione planszówki? Robiliście ranking swoich faworytów? Możecie zagłosować na Waszą Grę Roku w Plebiscycie na On Table. Zapraszam do udziału, a teraz do oglądania i aktywności w postaci komentarzy, polubień oraz uruchomienia dzwonka przy Waszych subskrypcjach. Dzięki, bawcie się dobrze. #najlepszegryplanszowe #top #ranking WYNIKI KONKURSU Najlepsze Gry 2021r Mocna 20-tka - NAGRODY I ZWYCIĘZCY: Rally Man od Czacha Games WYGRYWA nick: Bożenka Jarząbek Rally Man od Czacha Games WYGRYWA nick: Craxim Rally Man od Czacha Games WYGRYWA nick: Dawid Jasiok Gloomhaven Szczęki Lwa od Albi Polska WYGRYWA nick: Garys1989 GRATULACJE! Uwaga, zwycięzców proszę o kontakt na adres: games🤍ontable.pl PROSZĘ koniecznie w tytule wiadomości wpisz “Nagroda Top Lista”, napisz co wygrałeś oraz podaj dane do wysyłki nagrody (Kod paczkomatu, numer telefonu oraz adres e-mail). Dzięki :) MOJE TOPKI Z 2020r: ►Najlepsze gry planszowe 2020 - START │ Moje TOP 50 🤍 ►Najlepsze gry planszowe 2020 │ MOCNA 20 -stka │Moje TOP 50 ( 40 - 20 ) 🤍 ► Najlepsze gry planszowe 2020 - FINAŁ │ 1 - 20 MOJE TOP 🤍 ZOBACZ TAKŻE TE MATERIAŁY: • Dobre gry planszowe na każdą kieszeń - Tanio i dobrze 🤍 • Dobre gry planszowe │ 100 - 150zł 🤍 • Najlepsze gry planszowe na prezent - 2021 🤍 ►► Moje poprzednie filmy TOP LISTY Gier Planszowych z 2019 roku: Najlepsze gry planszowe 2019, MOJE TOP ( 30 - 26 ) 🤍 Najlepsze gry planszowe 2019, MOJE TOP ( 25 - 21) 🤍 Najlepsze gry planszowe 2019, MOJE TOP ( 20 - 16 ) 🤍 Najlepsze gry planszowe 2019, MOJE TOP ( 15 - 01 ) 🤍 ►► Moje poprzednie filmy z dalszymi miejscami gier z roku 2018: Najlepsze gry planszowe 2018, MOJE TOP ( 1 - 5 ) 🤍 Najlepsze gry planszowe 2018, MOJE TOP ( 6 - 10 ) 🤍 Najlepsze gry planszowe 2018, MOJE TOP ( 10 - 15 ) 🤍 ►LISTA PLANSZÓWEK: Deep Madness ► 🤍 Twilight Imperium ► 🤍 Descent Wędrówki w Mroku ► 🤍 ► 🤍 Descent Legendy Mroku ► 🤍 (co w pudle) ► 🤍 (gameplay) Gloomhaven ► 🤍 Aeon’s End ► 🤍 Gloomhaven Jaws of the Lion ► 🤍 S&S Nieśmiertelne Dusze ► 🤍 Nemesis ► 🤍 ►🤍 Great Western Trail ► 🤍 Star Wars Rebelia ► 🤍 Etherfields ► 🤍 (recenzja) ► 🤍 (rozgrywka) ► 🤍 (zasady) The Edge ► 🤍 Poszukiwania Pierścienia ► 🤍 Warhammer Inwazja ► 🤍 Pulsar 2849 ► 🤍 Pax Pamir The Great Wall ► 🤍 Ankh Bogowie Egiptu ► 🤍 Diuna Imperium ► 🤍

[PC/PS3/X360/PS4/X1] The Evil Within Recenzja gry

54346
1452
152
00:14:17
28.09.2015

Video (wideo) recenzja gry The Evil Within. Recenzja pochodzi z wersji na PC. ► 🤍 - kupuj gry wspomagając moją działalność ► 🤍 - playlista recenzji ► 🤍 - Facebook ► 🤍 - subskrybuj by być na bieżąco! ► recenzjehorrorow🤍gmail.com - kontakt Dodatkowe tagi straszne najstraszniejsze najlepsze videorecenzja wideorecenzja horror horrory recenzje gier oceny pc xbox xbox360 x360 playstation ps3 ps4 one x0 x1

ARMS - recenzja quaza

250176
6219
240
00:08:43
17.08.2017

Poprzedni odcinek o Splatoon 2: 🤍 Grę do testów dostałem od dystrybutora Nintendo - firmy Conquest. Fejsy me: 🤍 Recenzja gry ARMS (developer: Nintendo EPD; wydawca: Nintendo) wydanej jedynie na konsolę Nintendo Switch. Muzyka w tle pochodzi z gry. - Autopromocja: Główny kanał: 🤍 Patronite: 🤍 Kanał ze streamami: 🤍 WWW: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Twitch: 🤍

Kupno konsoli i gier na PSP w 2020 - czy warto?

54158
786
188
00:09:48
12.01.2020

W dzisiejszym odcinku nie tylko przypomnimy historię związaną z wydaniem najbardziej popularnej przenośnej konsoli Sony, czyli Playstation Portable, ale również postaramy się odpowiedzieć na pytanie zadane w tytule materiału.

20 NAJLEPSZYCH GIER DLA NOWYCH POSIADACZY NINTENDO SWITCH

39214
856
115
00:20:40
24.01.2022

🤍 Wbijajcie do sklepu Electronic Dreams!! 🤍electronicdreams.pl Obrażanie oznacza BAN. Intro zostało zrobione przez Montazysta73🤍wp.pl Bardzo polecam tego gościa! Jego insta 🤍jvngm Muza by Patryk Nox. Discord 🤍

Gry Planszowe │ Od czego zacząć │Nowe propozycje na 2022

19563
848
302
00:18:43
07.01.2022

ZOSTAŃ MOIM PATRONEM ► 🤍 Konkurs dla Subskrybentów ► SUBSKRYBUJ mój kanał 🤍 ► NAGRODY tego odcinka: 1. Queendomino od FoxGames 2. Kingdomino Duel od FoxGames ZADANIE KONKURSOWE: Bądź subskrybentem kanału OnTable i daj o sobie znać :) Wyniki w kolejnym odcinku czyli w najbliższym BOARD NEWS ► GRA MIESIĄCA - Stycznia 2022r ZAGŁOSUJ I WYGRAJ: 🤍 Od czego zacząć w 2022 roku, czyli po jakie gry planszowe sięgnąć na początek? Jakie planszówki wybrać na start w nowym 2022 roku? Zaproponuję dziś kilka najnowszych gier, które dzięki swoim prostym zasadom idealnie nadają się na początek Twojej planszowej przygody. Jeśli zatem szukasz inspiracji, nie wiesz jakie planszówki mogłyby Ci się spodobać gdy zaczynasz grać w nowoczesne gry planszowe, to ten odcinek jest właśnie dla Ciebie. Zapraszam Cię serdecznie na niego, jak również na wcześniejsze tego typu polecajki, jeśli szukasz gier dla początkujących lub sam nie wiesz od czego zacząć w grach planszowych. Zatem poznaj nowe planszówki od którym możesz zacząć budować swoją kolekcję. #gryplanszowe #OnTable #odczegozacząć WIĘCEJ O PLANSZÓWKACH Z TEGO ODCINKA: GRY na początek - od czego zacząć | Gry planszowe dla początkujących 🤍 Gry planszowe - od czego zacząć │ TOP - 2021 │ Etap 1 🤍 10 SUPER GIER dla początkujących - od czego zacząć | Gry Planszowe 🤍 Najlepsze gry planszowe na prezent - 2021 🤍 World of Warcraft: Wrath of the Lich King │ gra planszowa 🤍 #gryplanszowe #ontable #2022 ZOBACZ RÓWNIEŻ: Dobre gry planszowe na każdą kieszeń - Tanio i dobrze │ Gry do 100zł ► 🤍 Dobre gry planszowe │ 100 - 150zł ► 🤍 Dobre gry planszowe │ 150 - 300zł ► 🤍 Dobre gry planszowe │ 300 - 600zł ►🤍

SPRYTNE gry planszowe na Twój wyjazd, wakacje, imprezę │10 gier

17073
301
22
00:26:14
13.07.2021

ZAPRASZAM Cię do grona Moich PATRONÓW 🤍 LUBISZ PLANSZÓWKI? SUBSKRYBUJ mój kanał 🤍 POLUB FACEBOOKA BOARD NEWS ► 🤍 ► GRA MIESIĄCA LIPCA 🤍 ZAGŁOSUJ I WYGRAJ [ dla subskrybentów ]: 1. Calico – fundatorem nagrody jest sklep Gry Bez Prądu 🤍 Dziś zerknijcie na ranking jaki przygotował dla Was Bartek, a jutro zapraszam Was na materiał ode mnie :) Zestawienie 10 gier planszowych w sam raz na letnie wakacyjne granie. Zobaczcie czy któreś z tych sprytnych tytułów Wam się spodoba. Mogą być dobrą propozycją jako gry na wakacyjne wyjazdy czy letnie grillowanie. Sami zobaczcie zaproponowane przez Bartka planszówki w imprezowych tematach. Nawet jeśli na co dzień wolicie cięższe planszówki, to myślę że warto zerknąć na tę listę gier. #wyjazd #impreza #wakacje PREMIERY │Nowości i ciekawostki - gry planszowe │ HE-MAN Masters of the Universe │ Cataclysm 🤍 PREMIERY │Nowości i ciekawostki - gry planszowe │TOP Blog Ojciec │ The Great Wall │Platformer 🤍 NOWA TOP LISTA Waszych najlepszych gier planszowych 1 - 15 │ 2021 🤍 PREMIERY │Nowości i ciekawostki - gry planszowe │ Klimatyczne planszówki │Epickie figurki 🤍

seria Gier theKruk666. Recenzje gier indi

34
1
4
00:42:53
26.12.2020

witam i zapraszam na recenzje gier kruka.

(4K) Days Gone - Recenzja #review #daysgone #zombie #bend

66656
1878
181
00:14:23
09.05.2019

sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 Grę otrzymałem od Playstation Polska Days Gone łączy w sobie wiele pomysłów z różnych gier, dorzuca do tego zombipodobnego przeciwnika i zaprasza do pięknego Oregonu. Czy ten koktajl wyszedł zacnie? Zapraszam! Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowe koszulki: 🤍 Inne Geekowskie koszulki: 🤍 Twitch: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze gry - Zagrajmy w crapa. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, cycki też raczej się nie pojawiają (zbyt często) Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

Recenzje gier

32
0
00:08:11
16.09.2012

🤍

THE SABOTEUR recenzja OG (PS3, XBOX360, PC)

96855
412
87
00:08:46
01.02.2010

🤍 - jedyne profesjonalne video-recenzje gier w Polsce!!! Trailery, zapowiedzi wideo. Chcesz zobaczyć więcej, skomentować film? Dołącz do nas!

5 najlepszych gier na PS5

17577
204
21
00:07:12
04.07.2021

► Więcej o najlepszych grach na PS5: 🤍 ► Subskrybuj: 🤍

Wieczór gier -#Szybkie recenzje

5579
416
18
00:04:01
11.03.2018

Game Night to kolejna komedia o grupce niczego nieświadomych przyjaciół podczas niebezpiecznej przygody. Czy znane nam schematy mogą zapewnić dobrą rozrywkę?

Niezgrany #6: Ujawniamy, jak się kupuje recenzje gier

2836
98
23
00:11:10
08.11.2015

Odcinek szósty Nie chcesz przegapić nowych materiałów? Subskrybuj - kliknij ► 🤍 - Dziś przede wszystkim o kupowaniu recenzji, Guitar Hero Live, , zwiastunach Black Ops 3 i "dostawce" do PlayStation VR. Pokażę Wam też jak wyglądało Paris Games Week. Oczywiście zachęcam do komentowania zarówno we wpisach, jak i pod odcinkiem na YouTube. Za sprzęt wideo dziękujemy firmie Sony, a Was zapraszamy do subskrybowania naszego kanału. - 1:49 - "dostawka" do PlayStation VR 3:28 - zwiastuny Call of Duty: Black Ops III 4:37 - plastikowe gitary i Guitar Hero Live 6:57 - Wiedźmin 3 wielkim zwycięzcą Golden Joystick Awards 10:01 - Paris Games Week Za udostępnienie sprzętu wideo dziękuję firmie Sony Zwiastuny: Anglojęzyczna reklama Black Ops III 🤍 Polska reklama Black Ops III 🤍 Reklama Duracell 🤍

Recenzje gier: Zagrajmy w : Handball Simulator 2010 Europan Tournament

16968
15
18
00:04:56
26.01.2011

UWAGA!!! CZYTAJ OPIS!! Moja pierwsza recenzja z głosem. Przepraszam za niedoskonałości - mam chrypke ;) Seria mająca ukazać ciekawe gry aczkolwiek nie zawsze dobrze znana Jeśli się podoba - Subskrybuj to dla Ciebie kliknięcie - dla mnie - motywacją do dalszej pracy, gdyż mam zamiar zamknąć kanał. Ale jeśli subsrybujecie, postaram się na bierząco wrzucać nowe filmy :) pozdrawiam

TOP 10 najstraszniejszych / najlepszych gier / horrorów (Grudzień 2011)

445540
4229
1942
00:09:54
13.12.2011

!!! UWAGA !!! TA LISTA JEST STARA, NOWA (GRUDZIEŃ 2013) ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ - 🤍 !!! UWAGA !!! WŁĄCZCIE SOBIE PIEPRZONE ADNOTACJE, ALBO PRZYNAJMNIEJ PATRZCIE NA DATĘ WYDANIA FILMU PRZED NAPISANIEM KOLEJNEGO GŁUPIEGO KOMENTARZA O TYM, ŻE NIE MA CRY OF FEAR, SLENDERA ALBO SCP. POZA TYM NIE BRAŁEM POD UWAGĘ ŻADNYCH MODÓW, CZY MINIGIEREK. Dziękuję za uwagę. Moje TOP 10 najstraszniejszych/najlepszych gier/horrorów. 10. Seria Dead Space: Dead Space - 🤍 Dead Space: Extraction - 🤍 Dead Space 2 - 🤍 9. Dylogia The Suffering: The Suffering: Prison is Hell - 🤍 8. Aliens vs Predator 2 - 🤍 7. Cryostasis: Arktyczny Sen / Sleep of Reason - 🤍 6. Zew Cthulhu: Mroczne Zakątki Świata / Call of Cthulhu: The Dark Corners of the Earth - 🤍 5. Condemned: Criminal Origins - 🤍 4. Blair Witch volume one: Rustin Parr - 🤍 3. Trylogia Penumbra - 🤍 I jej demo technologiczne - 🤍 2. Seria Silent Hill: Silent Hill 2 - 🤍 Silent Hill 3 - 🤍 Silent Hill 4: The Room - 🤍 Silent Hill: Origins - 🤍 Silent Hill: Shattered Memories - 🤍 Silent Hill: Downpour - 🤍 1. Ex aequo Amnesia: The Dark Descent + Justine i seria Fatal Frame: Amnesia: The Dark Descent - 🤍 Amnesia: Justine - 🤍 Fatal Frame II: Crimson Butterfly - 🤍 Fatal Frame III: The Tormented - 🤍 Jak grać w horrory - 🤍 Playlista innych filmów - 🤍 Facebook - 🤍

Recenzje gier Vizzed #3 Rayman 3 Hoodlum's Revenge (gba)

380
0
00:07:38
28.01.2013

kolejny odcinek recenzji dzisiaj Rayman 3 na gba ogólna ocena : 5/10 normalna link do strony : 🤍

Recenzje gier na komputer odcinek 3 Worms3D

1810
3
2
00:04:59
12.07.2010

W moim 3 odcinku zrecenzuje worms 3D

Beczlog: Recenzenci i recenzje gier

10400
188
29
00:09:16
22.07.2011

Omawiany film: 🤍 Moje pielesze: 🤍 🤍

Jak zmarnowano Harry'ego Pottera - historia gier z czarodziejem

608724
14800
1161
00:10:09
18.11.2016

Więcej filmów? Subskrybuj! ► 🤍 ▐ Jeszcze więcej filmów? 🤍 ▐ FACEBOOK: 🤍

Recenzje Gier Na Androida - Wigilia w Radomiu :P

91
2
00:01:31
30.12.2012

Dzisiaj Zrecenzuje Grę o nazwie ''Wigilia w Radomiu'' IIIII Grę oceniam 10/10 ;) Niedługo Kolejne produkcje Woźnego Ryśka Papa :D

EsMaurycy (prawie) podcast #3 - Recenzje gier na google play i nie dzwoń do talking toma o 3 w nocy

128
11
1
00:53:39
14.11.2021

Serwus, w tym odcinku przeglądamy recenzje gier z google play i śmiejemy się z typa który robi filmiki typu nie dzwoń do talking toma o 3 w nocy czyli w sumie to co jest w tytule. discord - 🤍 - najlepszy w Polsce 😎 filmiki które oglądaliśmy (nie dzwon do toma o 3): 🤍 🤍 🤍 niestety przez epicką muzykę którą Michał puścił pod koniec odcinka są reklamy na filmie. montował Krakato serwus :3

Назад
Что ищут прямо сейчас на
recenzje gier eu4 sweden супер кот rumus sgp Mohamed Ouhsaine Bon блогеры и дороги discord login issue 生蠔 eve ng images дзюба eve online newbie rnb mix Nike FC symfony 6 graphql nodejs and vue js ashok leyland engine universal audio apollo ​j hope Pandora’s Box рус саб nexus